Stijlvolle camerariemen en harnassen, extra sterk en voor elke gelegenheid 

The Leather Rebel

Als fotograaf weet ik hoe lastig het is om een camerariem te vinden die van goede kwaliteit is en niet helemaal van ver weg hoeft te komen. Waarom niet zelf doen? Dacht ik toen. Ik ben een creatieve ondernemer en ik hou ervan om concepten te bedenken. Dus ik ging op onderzoek uit en kwam al gauw tot de conclusie dat ik dit idee verder wilde uitwerken. Zo ontstond The Leather Rebel. 

Onze camera straps zijn gemaakt van leer. Het mooie daaraan vind ik dat hoe meer je het product gebruikt, hoe meer het ‘eigen’ wordt. Het leer wordt soepeler wanneer je het draagt en het neemt jouw lichaamsvorm aan. Leren producten worden mooier naarmate je ze vaker gebruikt. Het leer gaat leven, en dat vind ik prachtig.

merel
Merel Naafs    Ontwerper | Fotograaf

The Leather Rebel staat voor kwaliteit

Kwaliteit is natuurlijk ontzettend belangrijk als het om camerariemen gaat. Je wilt niet dat je camera losschiet en valt. Daarom werken wij enkel met leer en metaalwaren van hoge kwaliteit. Met onze leveranciers dichtbij, zodat wij zelf langs kunnen gaan om de materialen te bekijken, zodat wij precies weten wat wij uitkiezen wanneer wij ‘ja’ zeggen tegen een materiaal.

Zo gebruiken wij volnerf leer. Dat betekent dat het leer waar de camerariemen van zijn gemaakt heel sterk is. Super geschikt om je camera veilig aan te laten hangen, terwijl jij op een druk event tussen de gasten rondloopt of als (hobby)fotograaf je camera graag meeneemt naar een drukke stad of op vakantie.

Mix & Match

Maak je camerariem persoonlijk

Het leer maakt de producten al persoonlijk, want het past zich aan op jouw gebruik. Maar dat stukje persoonlijkheid dat voegen wij ook op andere manieren toe aan onze camerariemen. De basisproducten zijn in diverse kleuren te verkrijgen, maar je kunt onze camerabevestigingen ook bestellen in diverse printjes. Wij maken deze Mix & Match camerabevestigingen in drie verschillende prints, en ze matchen natuurlijk met iedere kleur uit onze collectie. Zo kun jij jouw perfecte combi samenstellen en hiermee variëren. Want tijdens een fotoshoot in de natuur draag je misschien iets anders dan op een bruiloft.

Naast alle keuze in kleur en patroon, bieden wij ook nog de mogelijkheid aan om je eigen logo in het leer te laten graveren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen je kunnen vinden als freelance fotograaf.

En, tijdens een shoot loop je vaak toch weer tegen mensen aan die ook interesse hebben. Hoe tof is het dan dat jouw logo gewoon in je harnas staat gegraveerd? Zien mensen meteen wie je bent en hoe jouw bedrijf heet.

Een camera strap van The Leather Rebel maakt je look als fotograaf echt af. Je wilt immers stijlvol, eigentijds en professioneel overkomen wanneer je een shoot hebt.

Een mooie camera strap hoort ook bij die outfit. Zeker als je eigen logo erin staat en de kleuren aan te passen zijn op je eigen branding. Het is net een visitekaartje: je gaat meer opvallen bij mensen en het wekt interesse. Daarnaast zijn ze top voor je werk. Je camera zit veilig vast, je kan je tweede body makkelijk kwijt en je hoeft niet heel de tijd rond te lopen met een zware tas.

Kwaliteit

De camerariemen en -harnassen zijn gemaakt van volnerf-leer en sterk splitleer, dit is heel sterk leer. Veilig voor je camera.

Persoonlijk

Maak je riem helemaal eigen door te kiezen uit verschillende soorten leer en een gravering.

Handmade

Alle producten zijn handgemaakt door ons en daarom fairtrade

Snelle levering

Een gecustomized product en toch een snelle levering. Het kan! Levering van slechts een aantal werkdagen.

Over ons

‘Merel, het gezicht achter The Leather Rebel’

Ik ben Merel. Een gepassioneerde en ondernemende fotograaf. Ik weet hoe lastig het is een goede camerariem te vinden die sterk is én past bij jouw werk. Daarom besloot ik daar zelf mee aan de slag te gaan.

Ik denk dat mensen tegenwoordig graag een product willen dat niet alleen van goede kwaliteit is, maar ook stijlvol en aan te passen aan hun persoonlijke smaak. Daarnaast wil je iets dat duurzaam is, en dus lang mee gaat.

De producten van The Leather Rebel zijn dat allemaal. En, ze komen niet van een groot bedrijf in een standaarddoos, maar van een gepassioneerde ondernemer die de branche goed kent. Iemand die de struggles van het fotograferen begrijpt en de producten persoonlijk naar je opstuurt. En die passie die zie je, die voel je, die krijg je.

Camera harnas voor één camera
Merel Naafs
Ontwerper | Fotograaf
    Winkelmand close