Stijlvolle camerariemen en harnassen, extra sterk en voor elke gelegenheid 

Geef jouw camerariem met Mix & Match

Al onze camerariemen zijn in diverse kleuren te verkrijgen, maar je kunt de camerabevestigingen ook bestellen in andere prints en patronen. Allemaal gemaakt van sterk leer, zodat je jouw camera veilig bij je draagt. Wij maken deze Mix & Match camerabevestigingen in drie verschillende prints, en ze matchen natuurlijk met iedere kleur uit onze collectie. Zo kun jij jouw perfecte combi samenstellen en hiermee variëren. Want tijdens een fotoshoot in de natuur draag je misschien iets anders dan op een bruiloft.

Wanneer je in onze shop kijkt, zie je dat onze camerariemen in diverse kleuren leverbaar zijn: van nude tot vintage groen tot cognac en stijlvol zwart. De Mix & Match onderdelen kun je daarnaast in drie verschillende prints krijgen. 

Maak je camerariem helemaal af met een gravering van je eigen logo

Naast alle keuze in kleur en patroon, bieden wij ook nog de mogelijkheid aan om je eigen logo in het leer te laten graveren. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen je kunnen vinden als freelance fotograaf.

En, tijdens een shoot loop je vaak toch weer tegen mensen aan die ook interesse hebben. Hoe tof is het dan dat jouw logo gewoon in je harnas staat gegraveerd? Zien mensen meteen wie je bent en hoe jouw bedrijf heet.

Voor de fotograaf, door de fotograaf

Als fotograaf weet ik hoe lastig het is om een camerariem te vinden die van goede kwaliteit is en niet helemaal van ver weg hoeft te komen. Daarom startte ik The Leather Rebel. Camerariemen en -harnassen van prachtige materialen, extra sterk om jouw apparatuur veilig te houden én stijlvol voor elke gelegenheid.
Een riem die je kan personaliseren zodat-ie precies past bij jouw branding. Je kunt er zelfs je eigen logo in laten graveren. Gemaakt en geleverd door een ondernemer met een grote passie voor fotografie en leer. En die passie die zie je, die voel je, die krijg je. 

MEREL NAAFS

“We gebruiken volnerf leer,
dat is heel sterk door de
vezels die erin zitten. Perfect om
jouw camera veilig aan
te bevestigen.”

THE LEATHER REBEL | VOOR GEPASSIONEERDE FOTOGRAFEN
Winkelmand close