Stijlvolle camerariemen en harnassen, extra sterk en voor elke gelegenheid 

Maak jouw riem persoonlijk

 

Alle straps zijn in diverse kleuren te verkrijgen, maar je kunt de losse delen ook bestellen in andere prints en patronen. Allemaal sterk leer, zo kan je zelf kiezen wat je wilt: stippen, strepen of een andere leuke print. Zo kun je jouw strap helemaal eigen maken en aanpassen op iedere gelegenheid. Want tijdens een fotoshoot in de natuur draag je misschien iets anders dan op een bruiloft.

Wanneer je in onze shop kijkt, zie je dat onze straps in diverse kleuren leverbaar zijn: van nude tot vintage groen tot warm cognac en stijlvol zwart. De Mix & Match onderdelen kun je daarnaast in drie verschillende prints krijgen. Deze onderdelen kun je makkelijk omwisselen, waardoor je snel klaar bent voor elke fotoshoot.

Jouw harnas gemerkt met jouw logo

Naast alle keuze in kleur en patroon, bieden wij ook nog de mogelijkheid aan om je eigen logo in het leer te laten graveren. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen je kunnen vinden als freelance fotograaf.

En, tijdens een shoot loop je vaak toch weer tegen mensen aan die ook interesse hebben. Hoe tof is het dan dat jouw logo gewoon in je harnas staat gegraveerd? Zien mensen meteen wie je bent en hoe jouw bedrijf heet.

Voor de fotograaf, door een fotograaf

Als fotograaf weet ik hoe lastig het is om een camerariem te vinden die van goede kwaliteit is en niet helemaal van ver weg hoeft te komen. Daarom startte ik The Leather Rebel. Camerariemen en -harnassen van prachtige materialen, extra sterk om jouw apparatuur veilig te houden én stijlvol voor elke gelegenheid.
Een riem die je kan personaliseren zodat-ie precies past bij jouw branding. Je kunt er zelfs je eigen logo in laten graveren. Gemaakt en geleverd door een ondernemer met een grote passie voor fotografie en leer. En die passie die zie je, die voel je, die krijg je. 

MEREL NAAFS

“We gebruiken volnerf leer,
dat is heel sterk door de
vezels die erin zitten. Perfect om
jouw camera veilig aan
te bevestigen.”

VOOR GEPASSIONEERDE FOTOGRAFEN
Winkelmand close