Goodies

Een super origineel relatiegeschenk​

Ben jij die creatieve medewerker die verantwoordelijk is voor de kerstpakketten en relatiegeschenken? En ben jij ook iedere keer weer op zoek naar een origineel item? Dan zijn de leren goodies perfect voor jou!

Onder mijn eigen merk The Leather Rebel kan ik je helpen aan leuke gepersonaliseerde items met jullie eigen logo of slogan.

Super origineel voor in bijvoorbeeld een goodiebag, kerstpakket of als relatiegeschenk. En weet je wat zo tof is, alle items zijn volledig geproduceerd in Twente.

Waarom goodies van The Leather Rebel?

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op!

Voorbeeld goodies

Kleine sleutelhanger

Zoek jij een gepersonaliseerd relatiegeschenk mét je eigen logo, dan zijn deze mooie sleutelhangers perfect. De sleutelhangers zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Zit jullie favoriete kleur er niet bij, geen nood! Ik zoek graag de juiste kleur voor jullie op bij de leerhandel zodat deze goodies helemaal aansluiten bij jullie branding.

Labels​

Heb jij een tof product waar je een eigen label op zou willen hebben? Dat kan! We kunnen vaak de vorm van het label aan laten sluiten op jullie logo en deze aanvullen met een mooie gravering. Het voorbeeld van Sunfield Academy laat dit perfect zien. Wil jij een extra touch geven aan een product waardoor het in een klap volledig gepersonaliseerd is, ik kijk uit naar jullie toffe ideeën.

Grote (sleutel)hanger​

Wil jij graag iemand bedanken of verrassen met een mooie quote? Deze lange hangers zijn hier speciaal voor ontworpen. Ideaal voor aan je sleutelbos maar ook heel leuk voor aan bijvoorbeeld een tas. Evenals de andere goodies zijn deze hangers te personaliseren met eigen tekst. Dus heb jij een leuk idee, ik ben benieuwd!

Muurhangers

Heb je wel eens gedacht aan mooie leren muurhangers? In het voorbeeld zie je de kaart van NL, deze klant zal met mooie gouden punaises bepaalde plaatsen gaan merken. Natuurlijk kun je deze in allerlei maten én met gepersonaliseerde gravering verkrijgen. Dus ben jij opzoek naar een leuke muurhanger met prent of misschien wel een oorkonde, dan heb je hier een origineel product te pakken.

Kleurencollectie

Staat jouw favoriete kleur er niet bij, we kunnen altijd kijken of we jouw kleur kunnen leveren!

Wil jij liever alles uitbesteden, dat kan!

Op verzoek kunnen we alles voor je verpakken én verzenden.
En heb je zelf een te gek idee voor een leren goodie? Dan laat ik me graag door je verrassen!