Pakket brievenbus

Toont alle 5 resultaten

 • Borstriempje voor camera harnas

  17.50 incl. BTW

  Wanneer is een borstriempje perfect voor jou…
  Vind je het fijn om je schouders extra te verlichten, je harnas wat smaller te maken of hem extra stevig om je lichaam te dragen? Dan zijn deze borstriempje voor een camera harnas, gemaakt uit hetzelfde leer als je harnas, perfect voor jou. Je draait de lusjes bij je borst een kwartslag naar binnen, doe je harnas om, bevestig de twee haakjes aan de D-ringen en klaar is kees.

  De borstriempjes zijn er in twee maten:
  S/M 13cm
  L/XL 20,5cm

  Merel draagt maat L/XL

  Opties selecteren
 • Lederen schouderriem vintage groen met print

  Camerabevestiging

  25.00 incl. BTW

  Wil jij graag je harnas of schouderriem combineren met een leuke print, bij ons kan dat. Onze camerariemen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en perfect geschikt om te combineren met een van onze mooie prints. Om jouw schouderriem of harnas te personaliseren hebben wij een uniek Mix & Match systeem ontwikkeld. Zo kun je afwisselen en afstemmen op ieder type fotoshoot. Ga je voor een stijlvolle effen look of maak je camerariem wat speelser door een leuke print toe te voegen. Door het sterke leer zit je camera stevig bevestigd terwijl jij heerlijk aan het fotograferen bent.
  Onze camerabevestigingen met print zijn aan de binnenzijde van het leer voorzien van nylontape, verlijmd met voeringleer en nadien gestikt. Dit zorgt voor een super sterke bevestiging en een mooie afwerking.

  Bevestig naast de camerabevestiging ook altijd het meegeleverde beveiligingsriempje. Deze bevestig je aan het ringetje aan de zijkant van je camera.

  Altijd handig om extra te hebben: cameraschroeven. The Leather Rebel is een merk voor de fotograaf, door de fotograaf. Daarom weten we als geen ander hoe snel je kleine onderdelen kwijt kunt raken. Deze cameraschroeven kun je daarom los bij bestellen bij ons, zodat je altijd een extra setje bij de hand hebt.

  Opties selecteren
 • Polsband

  25.00 incl. BTW

  Onze polsband geeft jou extra veiligheid!

  Werk jij vaak met je camera los in je hand zonder camerariem, dan is onze polsband perfect voor jou. Hij zorgt voor extra veiligheid doordat je hem aan je lichaam zekert. Valt hij per ongelijk uit je hand dan vangt deze polsband hem op.

  Onze polsbanden zijn naast deze effen varianten ook te verkrijgen in een aantal leuke prints. Deze effen lederen polsbanden zijn een mooie toevoeging aan je apparatuur. Alle variaties van deze polsband zijn gemaakt van sterk en dik volnerf tuigleer. Door het gebruik van dit specifieke leer ontstaat er een extra sterke polsband met een mooie afwerking.

  Let op: Canon heeft bij diverse modellen een te kleine aansluiting gemaakt voor de bevestiging van andere camerariemen, wij adviseren hier om een Micro Anchor van Peak Design te gebruiken i.p.v. het driehoekige ringetje dat wij meeleveren.

  Tip: Personaliseer jouw polsband door je eigen logo/naam in het leer te laten graveren. Ga voor een mooie horizontale gravering van je (bedrijfs)naam en creëer tijdens je shoot meteen naamsbekendheid.

  Graveren: upload je bestand onderaan deze pagina via de blauwe button.

  S/M: totale lengte is 45 cm
  L/XL: totale lengte is 55 cm

  Merel draagt maat S/M.

  Opties selecteren
 • Polsband met print

  Polsband met print

  25.00 incl. BTW

  Houd jij van een printje, ga dan voor onze polsband met print!

  Onze polsbanden zijn naast de effen varianten ook te verkrijgen in een aantal leuke prints. Deze lederen polsbanden met print zijn een mooie toevoeging aan je apparatuur en ze passen bij al onze effen kleuren. Alle variaties van deze polsband met print bestaan uit drie lagen. De bovenste laag is het leer met het printje erop,  aan de binnenzijde zijn al deze polsbanden voorzien van nylontape zodat het soepele leer niet kan uitrekken, vervolgens zijn deze twee lagen verlijmd met het leer van de voering en nadien rondom gestikt. Dit alles zorgt voor een extra sterke polsband met een mooie afwerking.

  Let op: Canon heeft bij diverse modellen een te kleine aansluiting gemaakt voor de bevestiging van andere camerariemen ze de aansluiting voor een strap te klein gemaakt, wij adviseren hier om een Micro Anchor van Peak Design te gebruiken i.p.v. het driehoekige ringetje dat wij meeleveren.

  De polsband met print heeft een totale lengte van 45cm.

  Opties selecteren
 • Cameraschroef

  Cameraschroef

  Vanaf   7.95 incl. BTW

  Altijd handig om extra te hebben: cameraschroeven. The Leather Rebel is een merk voor de fotograaf, door de fotograaf. Daarom weten we als geen ander hoe snel je kleine onderdelen kwijt kunt raken. Deze cameraschroeven kun je daarom los bij bestellen bij ons, zodat je altijd een extra setje bij de hand hebt.

  Opties selecteren